Harchakoekjes in de vorm van ghribia

2020-02-22
  • Opbrengst: 25
  • Porties: nvt
  • Bereidingstijd: 15m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 40m
Average Member Rating

chhiwat chhiwat chhiwat chhiwat chhiwat (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

1 2 3 4 5

3 People rated this recipe

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Recipe right adv area

Hoe je Harchakoekjes maakt in de vorm van Ghribia. Ze zijn makkelijk en snel te maken. Heerlijk met thee of koffie bij het ontbijt 🙂

Ik heb 25 hrichaat gekregen.

Harchakoekjes in de vorm van ghribia ingridienten

Ingrediënten

  • - 400g fijne Smida
  • - 1 glas melk
  • - 1/2 (half) glas zonnebloemolie
  • - 1 zakje bakpoeder
  • - 1 zakje vanillesuiker
  • - 1 kleine lepel zout
  • - 3 grote lepels suiker
  • - 1 grote lepel jam/confituur
  • - 1 grote lepel gesmolten boter
  • - bord met fijne smida voor het dippen

Method

Step 1

Meng eerst de vloeistoffen, melk, olie, boter en jam

Step 2

Voeg vervolgens zout, suiker,bakpoeder, vanillesuiker toe, meng goed.

Step 3

Voeg daarna fijne griesmeel toe, meng goed tot een glad mengsel en laat het mengsel 5 minuten rusten.

Step 4

Maak kleine bolletjes in de grote van een walnoot (zie foto / filmpje). Daarna dippen in Smida. Harchakoekjes in de vorm van ghribia bolletjes

Step 5

Zet ze in de oven op 170 graden. Bakken tot ze goudbruin worden.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bottem adv area
Menu